Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2008 23:42 - mind control
Автор: ha7e Категория: Други   
Прочетен: 3401 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 14.10.2008 19:24


Или казано на български - контрол над ума.

...
Гледах един филм - последната част (засега) на Индиана Джоунс.
Накратко: Търси се кристален череп. Някъде към средата КГБ са заловили Инди-то и рускинята му разказва плановете си за контрола над съзнанието на всеки един човек, който ще има, след като намери скритото светилище (или гроб - нещо такова). Накрая се разбира, че този череп е на извънземно същество, дощло на Земята преди около 7000 години в селото на древно племе. Историята е доста интересна - два кристални черепа наистина са намерени. Разказва се още за изгубеният град Елдорадо - златният град ( злато=съкровище, за тях това е знанието) Както и да е. Ето какво каза тазия руска агентка на КГБ дъд филма:

"Представи си. Пресичайки целия свят да научаваме тайните на враговете си. Да втълпяваме мислите си на вашите ръководители. Да накараме учителите ви да преподават "истинската" история, а войската ви да атакува по наша команда. Ще бъдем навсякъде, по - силни, нашепващи. Ще се промъкваме в сънущата ви и ще четем мислите ви. Ще ви промени, д-р Джоунс, всички вас, отвътре. Ще ви направим като нас. И най - хубавото е, че вие дори няма да го разберете."

За протокола - наблягам на думите й. И изобщо нямам предвид получаването на способност от извънземни (!). Имам предвид това, което веч е ефакт, това, което е дело на човека. Имам предвид психирането (зомбирането) на хората с психотронните оръжия. Жената го каза в друг контекст, ама си го каза!!!
Аз се увличам малко по езотеризъм. Не по ясновидските глупости, а чиста езотерика - Античността е прекалено обвита в мистика, за да приемама всичко в историческите книги за чиста монета. Психотронните атаки обаче са факт! Няма нищо мистично и красиво. Има само една ужасяваща цел - контрол над съзнанието. Да правят каквото си искат с теб, да ти втълпяват мисли, идеи, дори чувства. Да ти казат какво да правиш и ти да изпълняваш и да вярваш така безрезервно, сякаш ти казват, че да дишаш е хубаво. Докато не ти кажат да спреш да дишаш.
Две статии на Елтимир по темата:
http://delerium-2.dir.bg/_wm/library/item.php?did=403597&df=8&dflid=3 - Най-могъщото оръжие във Вселената

http://delerium-2.dir.bg/_wm/library/item.php?did=404746&df=8&dflid=3 - методика на замбирането

***
Има една книга - "Невидимата атака" на Ангел Грънчаров - Елтимир. Та в нея става дума именно за това - за невидимите атаки, за поробване на съзнанието. За заинтересованите - изтеглете си книгата=>
http://delerium-2.dir.bg/_files/4374495.rar


***
други:
http://e-vestnik.bg/3939 - статия за кристалните черепи
http://culture.actualno.com/news_78313.html - геоглифи(гигантски скални рисунки) в Перу
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BB_%D0%94%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BE - Ел Дорадо от Уикипедия


Тагове:   Mind,


Гласувай:
1



1. анонимен - поздрав от сърце с една хубава българска песен
08.10.2008 00:01
http://www.vbox7.com/play:be4d5f6a
що ги има като висим в облаците
цитирай
2. анонимен - и понеже ми харесваш
08.10.2008 00:07
normal
54
62
http://www.youtube.com/watch?v=yxv8pcXseVU
цитирай
3. ha7e - анонимен
08.10.2008 01:36
Благодаря :]
цитирай
4. анонимен - НЛП и ПЛП
08.10.2008 12:58
Искам да кажа още няколко думи за НЛП, невро-лигвистичното програмиране. Това е, когато ви програмират с помощта на думи. Виждал съм хора, които са променяли мнението си по дадени въпроси на 180 градуса само след няколко разменени писма със специалист по НЛП. Има обаче следваща степен, за която знам съвсем малко - ПЛП, психолингвистичното програмиране.
Веднъж в София се разхождахме с Мирчева и аз я упрекнах за пораженията, които нанася върху човешката психика използваното от нея НЛП. Тя ми отговори:
- Хубаво, де. Използвала съм НЛП, не отричам. Но помисли само какво щеше да стане с тези хора, ако бях използвала ПЛП!
Не пиша самоцелно. Пиша, защото разполагам с конкретни сведения, че познатите ни специалисти са почнали масирана атака срещу набелязани лица, използвай електронните пощи и функцията за Лични съобщения в някои Интернет форуми. Та не е зле да внимавате, когато получавате писмо или ЛС от непознато или недотам познато другарче.
Ще се радвам думите ми да са ви от полза: Елтимир
цитирай
Търсене

Архив