Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2008 13:21 - цигански сигнал
Автор: ha7e Категория: Други   
Прочетен: 1307 Коментари: 0 Гласове:
0



статията ми беше изпратена от Елтимир. Наистина е интересно.



Този текст ми бе предаден с молба да го публикувам в Интернет. Писан е на ръка, аз само го набрах на компютър, тоест работата ми беше чисто техническа. Не мога да отговарям за неговото съдържание. Позволих си единствено да заменя думата „ром” с „циганин”. Оснаванията ми са, че когато идват в Европа, циганите се представяли за потомци на римски легионери, тоест „рома”. Нали знаете как италианците наричат своята столица? Тоест приложено към циганите, името „рома” е само една лъжа. В останалата си част Сигналът е напълно автентичен. Авторът му е циганин.

Защо се съгласих да набера и пусна в Мрежата този текст? Защото разполагам с информация, че същият Цветелин Кънчев, за който става дума в „Сигнала” въоръжава циганите из България, включително и в Ботевград. Подготвя ги за гражданска война. Конкретно за Ботевград аз обвинявам кмета Георги Георгиев, че всичко това се върши с негово знание и съгласие. А много ботевградчани не са наясно. Време е да научат. По-добре да научат сега, докато още са живи и да вземат съответните мерки да съхранят своя живот. Както и този на семействата си. Ще пускам „Сигнала” на части. Приятно четене, а като приключа с ръкописа, ще пусна и свой коментар. Въпреки атентатите и заплахите, въпреки последния палеж, организиран от ГлаДния секретар на МВР Пингвин, тоест Павлин Димитров, мен все още не ме е страх да говоря истината.

 

СИГНАЛ

На вниманието на Министерството на вътрешните работи и на Главния прокурор на Републиката, на вниманието на всички българи и цигани

 

            Във връзка с предстоящите избори искам да ви изложа и да ви запозная с една истина, която трябва да се разпространи и да се знае от висшестоящите органи, от българите и циганите в страната. И най-вече от всички медии. За нашия голям лидер-самозванец, който не е избиран от нас, циганите, а е регистрирал политическо движение, от което извлича много пари и дивиденти и си живее като лорд с модерните му автомобили, апартаменти и вила, която строи в момента в София. А дори си е наел и охрана да го пази за нечистите неща, които прави. И всичко това на нашия цигански гръб. Човекът, който преди време беше най-големият рекетьор, мафиот и измамник, човекът, който вкарваше хората по мазите и ги биеше, и им пускаше своите кучета да ги хапят и разкъсват. На хората им беше дошло до гуша от него. Но много хора се чудеха как досега не го последва някой куршум от някой снайпер за отмъщение, но сигурно не му се е разминало. След излизането си от затвора той започна с друг манталитет на работа.  Все едно е станал Божи човек. Но има една такава поговорка – вълкът козината си мени, но нравът не. Започна да изсмуква пари, които се дават за циганското население по различни поводи и за различни проекти. Дава някъде малко в някой град, а останалите за него. Започна да се включва активно с неговото политическо движение в изборните кампании. Започна да ни продава – нас, циганите и да си прави различни сделки с нас, от което получава много пари.

            Един пресен случай. На изборите за евродепутати защо тръгнахме с ДПС – с турците? Защото и там ни продаде за много пари. Нашата циганска представителка беше на пето място, а преди нея бяха един мъж и една жена от български произход. Кои българи щяха да гласуват за тях? Никой българин не би гласувал за турчин, както ние, циганите гласувахме из цяла България за тях, като им дадохме около 250-300 хиляди гласа. С тези гласове нашето момиче щеше да влезе за евродепутат. Но нашият вожд и лидер Цветелин Кънчев нямаше да вземе пари от тази далавера. И така, и тук ни продаде.

 

            Уважаеми сънародници – цигани, така нашите лидери ни продават и се подиграват със сиромашията и немотията ни, а те живеят охолно като царе. И ето, сега пак избори. Той продължава да ни продава, като предварително си прави обиколките в страната и с всеки кмет от градовете си уговарят далаверите за пари и им обещава да ги подкрепи от името на „Евророма” и да вкара някой и друг съветник, защото след това ще си играят игрите за обекти, проекти, проценти от еврофондовете. А ние, тъпанарите цигански викаме и скандираме – „Евророма” и Цветелин Кънчев, и го знаем като либерален човек, който защитава циганската общност в България. Сега, на тези избори той ще раздаде десетки хиляди лева на всеки град. С тези пари ще се купуват цигански гласове, за да се оправдае пред кметовете, от които е взел пари. Какъв циганин е той? Той е българин и в неговите вени тече българска кръв, предателска. Ние от гр. Златица знаем, че е така. И какво можем да очакваме от него? Същият човек разпалва и буни етническо напрежение в страната, което става напоследък между цигани и българи. Човекът си плаща да стават тези неща, а той отива там като войвода на бял кон, за да го видим ние, циганите в цяла България – нашият защитник и главорез. Той н евзема отношение по въпроса и оставя нашите хора да бъдат осъдени и в затвора. Иска да му повярваме и да му гласуваме доверие, защото му трябват много гласове, а те му насят огромни суми. След тези избори ще дойдат и други, а той тогава ще иска да става депутат, но вие си помислете дали му е там мястото. Многократно е излизал с неговия девиз пред нас:

-         Не се подчинявайте на българите, трябва да ги смачкаме, трябва да се забележи циганско присъствие в страната.

Целта е той и неговата свита да заемат някои министерски кресла в държавата. Ако не се вземат мерки по циганските проблеми, може да стане второ Косово в България. Знае се, че раздава пари на негови приближени хора от „Евророма”, за да си купят лично оръжие за самоотбрана по градовете Ихтиман, Самоков, София, Елин Пелин, Пирдоп, Златица, Етрополе и Ботевград. Действително има закупено оръжие, ловни пушки и пистолети, знаят се адресите и имената на хората, които са въоръжени. Четири-пет дни преди изборите ще се уведоми МВР за техните имена и адреси, за да се приберат тези хора, с което ще се уверите, че е истина. А на вас, останалите цигани ви казваме:

      - Не се занимавайте с тези неща! Те не са за вас, искаме да жиеем заедно с хората от другия етнос в мир, сговорност и уважение, за да има работа за нас и нашите деца.

      Умоляваме всички цигани да не вземат никакви пари за гласуване по време на изборите, защото това няма да промени нито живота, нито съществуването ви.

      Има закон, който забранява вземане на пари по време на избори, заловените ще бъдат съдени. Умоляваме всички цигани да не гласуват за цигански партии, най-вече за „Евророма”. Гласувайте за българи, защото те ще ви дават работа, жилища и хляб. Циганските партии не дават нищо, само извличат чрез нашите гласове пари, охолства и дивиденти.

      Умолявам всички онези, които прочетат това, да го разгласяват и предават на останалите цигани, и най-вече на медиите. Благодарим на всички онези, които ще се съобразят с това писание, а властта ще вземе отношение за това, което се пише и става, а не да се хвали Кънчев със своите връзки и познати в йерархията на властта.

       Благодарим на всички за онова, което ще се направи за вашето светло бъдеще, уважаеми цигани!

 

Ваш доброжелател: Калоян



Тагове:   сигнал,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив